Job Monitor Check out our lastest App in the Appfactory LEARN MORE Our SAP
development services
Cut cost whilst keeping to a timeline and raising quality at the same time! LEARN MORE
Reliability Nexgen has received a very high credit rating from Bisnoe for the past several years! LEARN MORE AppFactory Join our new platform to exchange and develop ideas! LEARN MORE
// naša tvrtka

Vaš partner za
softverske inovacije

Nexgen je kreativna tvrtka za razvoj softvera s bogatim iskustvom rada s klijentima širom Europe. Naša snaga leži u našem timu. Vjerujemo da su članovi našeg tima naša imovina i upravo će naš tim i njihov pristup kvaliteti i učinkovitosti osigurati vaš uspjeh.

Ono po čemu se ističemo prilikom razvoja softvera je:

Iskustvo

Naš kreativni tim i njihove izvanredne vještine pomiješane s dugogodišnjim iskustvom u razvoju softvera.

Brza podrška

Nexgen isporučuje razvojne timove prilagođene vašim zahtjevima, na licu mjesta, brzo i pragmatično.

// POSLOVNE INDUSTRIJE

Usluge koje pružamo
poslovnim industrijama

TM
TM
Dopustite nam da poboljšamo učinkovitost u Vašim transportnim procesima dodavanjem novih aplikacija ili primjenom pametnih poboljšanja ili dodataka, kao što smo već učinili za mnoge kupce u različitim sektorima.
Automobilska
Automobilska
Upoznati smo s posebnim procesima automobilske industrije i možemo povećati Vaše sposobnosti u pogledu prodaje.
Poslovanje i financije
Poslovanje i financije
Znamo gotovo svaki glavni funkcijski modul, izlaz i sučelje u financijskom modulu S/4 - to znači da Vam možemo pomoći brzo i učinkovito.
Proizvodnja
Proizvodnja
Nexgenovi programeri razvijaju se u proizvodnim industrijama od 2001. Poznati su nam detalji planiranja proizvodnje i operativnih procesa te smo u mogućnosti poboljšati učinkovitost vašeg postavljanja.
Sučelja
Sučelja
ALE Idocs, Proxies, RFC ... Nexgen je uspješno završio više od 100 projekata sa sučeljima koja povezuju SAP sustave s drugim SAP ili vanjskim sustavima.
S/4 HANA
S/4 HANA
Posebnost Nexgena je kombinirano iskustvo od preko 100 godina u poboljšanju SAP ERP-a u gotovo svakom pojedinom modulu i prelasku s R/3, između ostalih sustava, na S/4.
AFS
AFS
Nexgenov razvojni tim sudjelovao je u četiri projekta koja su implementirali "SAP Apparel and Footwear (AFS)". Znamo sve one J_ * objekte i poznati alat za raspodjelu 😉
GTS
GTS
Mi smo stručnjaci za GTS (Global Trade Services) i imamo mnoštvo iskustva u poboljšanju Vaših procesa uvoza i izvoza.
EWM
EWM
Bez obzira želite li poboljšati svoje dolazne, odlazne ili procese upravljanja pohranom - to smo već uspješno učinili za mnoge tvrtke.
Farmaceutska industrija
Farmaceutska industrija
Nexgen je dugi niz godina razvijao za vodeću farmaceutsku tvrtku u Njemačkoj, što je donijelo veliko iskustvo u specijaliziranim procesima kontrole kvalitete.
Maloprodaja i distribucija
Maloprodaja i distribucija
Nexgen Vas podržava da ostanete konkurentni s aplikacijama i dodacima za vaše raznovrsne strategije, varijabilne tehnologije prodaje i upravljanje web lokacijama. U maloprodajnom sektoru razvijamo se od 2009. godine.
// Zašto odabrati nas

Značajke naše učinkovitosti

01
Nexgenova knjižnica
Nexgen je za sve glavne SAP module izgradio vlastitu knjižnicu softvera koja ubrzava novi razvoj ne krećući od nule.SAZNAJTE VIŠE
02
Nexgenov način rada
Naš način rada omogućuje vam praćenje, prototipiranje, testiranje i potvrđivanje procesa razvoja od samog početka.SAZNAJTE VIŠE
03
Nexgenov ispitni centar
Testiranje je središnji aspekt našeg razvojnog procesa - automatski započinjemo s pisanjem testova od samog početka razvoja, čime štedimo puno vremena i novca za go-live i šire.

SAZNAJTE VIŠE
04
Nexgenovo iskustvo
Naše dugogodišnje iskustvo u mnogim međunarodnim informatičkim projektima omogućuje našim zaposlenicima brzi prelazak na novi zadatak bez odgađanja - produktivnost od prvog dana.
SAZNAJTE VIŠE

Iskustvo

+
Zemalja širom svijeta

Transparentnost i globalno kulturno razmišljanje temelj su dugoročne uspješne suradnje daleko izvan granica.

Sretnih mušterija

Da bismo uspjeli, pažljivo slušamo naše kupce. Jednostavno tako. Djelotvorno tako.

+
Aktivnih klijenata
+
završenih projekata
+
članova tima
+
Slavnih godina